26. jul, 2015

Oproep tot bekering!!

"Waar denk je aan?"
Dat staat altijd op dit schermpje op Facebook als je je status bijwerkt, toch?
Nou, ik ben al vanaf een uur of zes aan het denken over allerlei dingen die God mij de laatste maanden laat zien in dromen en visioenen. Soms word ik midden in de nacht wakker (gemaakt) om boodschappen te ontvangen die eigenlijk steeds dezelfde strekking hebben: Kom in beweging, sta op en waarschuw de mensen dat het niet lang meer duurt voordat Ik terugkom om jullie weg te nemen van de aarde waarna mijn oordelen hen zullen treffen die achterblijven. 
Een dag of tien geleden zag ik in een droom de stad waar ik geboren ben en meer dan zestig jaar heb gewoond letterlijk in beweging komen door een aardbeving. De straten golfden terwijl er zwaveldampen opstegen uit de aarde en de inktzwarte achtergrond werd van tijd tot tijd verlicht door vuur uit de hemel. Ik moest gelijk denken aan het oordeel wat over Sodom en Gomorra werd uitgeoefend, zoals omschreven in Genesis 19:24, nadat de mensen in deze steden zich niet wilden bekeren van hun slechte gedrag.
Nou ben ik iemand die eigenlijk altijd, en veel liever, de liefde van God benadruk en demonstreer maar dit keer kom ik er niet onderuit om deze ernstige waarschuwing door te geven. En hoewel ik altijd enorm bewogen ben voor het behoud van (de inwoners van) Alphen aan den Rijn geldt dit beeld en deze waarschuwing natuurlijk voor ieder mens worldwide. 
Na die droom werd ik door God bepaald bij een toespraak die een vriend van mij heeft gehouden in een samenkomst in Amsterdam. Ik moest die speech midden in de nacht beluisteren en ook daarin werd aandacht besteed aan en gewezen op tekenen die wijzen op grote en heftige gebeurtenissen die ons zeer binnenkort te wachten staan. 
Vandaag kan ik niet anders doen dan jou wijzen op extreme gebeurtenissen die zeer binnenkort zullen gaan plaats vinden als reactie van God op keuzes van gekozen regeringsleiders die Gods instellingen aan hun laars lappen. 
Ik meen dat God van mij vraagt om niet alleen te waarschuwen maar vooral beschikbaar te zijn om jou uit te leggen hoe jij kunt ontkomen aan Zijn oordeel dat hoe dan ook zal komen als reactie op zonde(n).
Want hoewel wij allemaal 'recht' hebben op de straf die staat op het overtreden van Gods instellingen en geboden, zo hebben wij ook allemaal het recht om te horen hoe God ons een escape heeft gegeven die ons geeft wat we allemaal nodig hebben: vergeving van onze schuld met eeuwig leven als gevolg.
Benieuwd naar die speech? Ik kan 'm naar je opsturen.