31. okt, 2016

God@Home met Dr.Paul Ai

Paul Ai komt weer naar Nederland en logeert een paar dagen bij mij. Dat is natuurlijk een buitenkansje om hem het hemd van het lijf te vragen over al zijn avonturen met Jezus die hij door de jaren heen heeft beleefd.

Dinsdag 22 november - 20.00 uur - Boddens Hosangweg 36b, 2481 KZ  Woubrugge 

Voor wie hem nog niet kennen: Paul groeide op in een streng Boeddhistische familie in Vietnam en werd op jonge leeftijd naar een klooster gestuurd om monnik te worden. Toen het Boeddhisme hem teleurstelde zocht hij het in de magie, werd toverdokter en diende hij 3366 goden die echter niet op konden tegen de God van de Bijbel toen hij daarmee werd geconfronteerd. Overtuigd van de almacht van de levende God gaf hij toen zijn leven aan Jezus Christus.

Nadat Paul had besloten om Jezus te volgen ondervond hij enorm veel beproevingen. Hij werd onterfd, verstoten, vervolgd, gevangen gezet, met de dood bedreigd en uiteindelijk het land uitgezet. Ontdek in zijn levensverhaal hoe hij al deze beproevingen heeft overwonnen door de ongeëvenaarde kracht van zijn Meester! Wordt geïnspireerd door zijn rotsvaste geloof in Gods leiding en goedheid en ontdek dat niets onmogelijk is met God.  

Bel van tevoren even op, 06 4691 7648, of er nog stoelen vrij zijn want de ruimte is deze avond beperkt.

https://www.dropbox.com/s/dhdt3siod9a3r84/November%2022.pdf?dl=0