Video's

Van tijd tot tijd kom ik video's tegen die mij raken of die gewoon leuk zijn om te laten zien. Dat kan varieren van de samenvatting van Feyenoord-Ajax als wij gewonnen hebben (en dat komt niet zo vaak voor) tot een timelapse van een zooitje boten in de grachten van Amsterdam.

Praise in een huisgemeente in de buurt van Kuching, Maleisië

Tijdens onze reis naar Maleisië in maart 2016 werd ons programma aangepast en belandden we in een prachtige huisgemeente. Mijn idee van de kerk zoals 'ie er oorspronkelijk uitzag en vandaag opnieuw uit zo mogen zien. Vandaag komt een apostel, Jaap Dieleman, langs om de heiligen toe te rusten zodat die het prachtige werk van Jezus verder kunnen distribueren.

Verdriet

Vandaag plaatste André Zijlstra een video op Facebook waarin hij Walter Zondervan begeleidt bij zijn lied "Verdriet". Ik volg zijn voorbeeld.
Mocht je twijfelen aan de goede bedoelingen van een paar binnendringers besef dan dan het merendeel gewoon te maken heeft met heel veel verdriet. Wie laat voor zijn lol huis en haard achter om in een vreemd land helemaal opnieuw te moeten beginnen? Dit lied zegt veel en zal je hart raken.

Hot Scots Drumline - oud, maar nog steeds leuk

Vaderhart, een prachtig lied van mijn vriend Walter Zondervan, begeleid door Andre Zijlstra

Hezekiah Walker, op een kruispunt in Birmingham, South Carolina

Relaxed een stukkie varen in Mokum... (zonder geluid)

Een indrukwekkende speech van Lee Stoneking in de General Assembly van de Verenigde Naties

Als je van voetbal houdt dan moet je effe kijken, lekker dit!