Twee boeken in de maak

Het zou simpeler zijn om deze pagina even niet te maken maar ik doe het bewust en expres toch om mijzelf de druk op te leggen om die (voorlopig) twee boeken nu echt eens af te maken.

Jaren geleden kreeg ik een droom waarin ik twee boeken zag worden gepresenteerd waarvan ik zelfs de titels ken.

Het ene heet “Mijn God, wat een leven” en is een autobiografie waarin ik veel leuke verhalen van gebeurtenissen in het oude Alphen aan den Rijn ophaal. Over de oude Timotheusschool (toen nog School met den Bijbel) achterin de Hooftstraat, over VEVO op het Lyceum, over ARC, over mijn vriend Ruud, over Houweling Woonsfeer met Jelle en Gert, over mijn andere broers en zussen. Maar natuurlijk ook over de omkeer in mijn leven en mijn avonturen met God. Kortom, een boeiend boekie dat je in één adem uitleest.

Het tweede boek is een verzameling van visioenen en dromen die ik door de jaren heen heb ontvangen van God en die een impact kunnen hebben op jouw leven. Het zijn eigenlijk foto’s of korte filmpjes die ik omschrijf en die iets vertellen over de coaching van God en de manier waarop Hij ons de weg wil wijzen in het leven. Altijd opbouwend, soms liefdevol corrigerend, de laatste tijd waarschuwend. Dit boekje heet “Plaatjes van God” en ik wil het in september en oktober afronden en in november presenteren. Een heidens karwei zou je zeggen als het niet zo’n mooie inhoud zou krijgen.

Het komt eraan…