5. jun, 2018

Pakistan gaat om!

Natuurlijk wordt er weinig naar buiten gebracht in de seculiere media maar in Pakistan is er een serieuze beweging aan de gang waar Jezus meer en meer bekend wordt als God Himself in plaats van alleen maar een niet onbelangrijke profeet zoals een andere religie wil doen geloven. In mijn paspoort staat een visum dat is uitgegeven door The Islamic Republic of Pakistan en het is een kwestie van tijd totdat de ommekeer compleet is. Andersom probeert de islam in Nederland meer en meer voet aan de grond te krijgen maar het is nog steeds zó dat licht de duisternis verdrijft en nooit andersom! Halleluja!!

In de afgelopen jaren heb ik een klein steentje mogen bijdragen aan de bemoediging van christenen uit en in Pakistan met een reis daarheen als voorlopig hoogtepunt waarbij wij behoorlijk wat mensen het goede nieuws hebben kunnen vertellen dat Jezus ook aan hen is gegeven als geschenk van God. En behoorlijk wat mensen namen Hem gretig aan om Hem vervolgens nooit meer los te laten.

Maar nu. Natuurlijk hebben de nieuwe volgers van Jezus ook Zijn instructies nodig, ofwel een Bijbel in hun eigen taal, het Urdu. En daar hebben zij onze hulp bij nodig! Veel mensen hebben nauwelijks geld om een Bijbel te kopen en daarom willen wij die schenken. Vandaar vandaag een oproep aan jou om als sponsor een aantal Bijbels weg te geven en op die manier het verschil te maken in het leven van die mensen. Voor € 6,00 per stuk breng jij licht in gebieden waar men dat hard nodig heeft. Omdat er ook sprake is van veel analfabetisme bereik je niet slechts één persoon maar wordt ook voorgelezen en onderwezen uit de door jou gesponsorde Bijbels. Doe je mee?

Ik heb mijn vriend Jaap Dieleman bereid gevonden om jouw bijdrage te ontvangen via de Stichting Heilbode, met ANBI-status, zodat jouw gift dan aftrekbaar is voor de belasting. Graag dus overmaken op

NL46 INGB 0005169971 t.n.v. Stichting De Heilbode onder vermelding van "Bijbels voor Pakistan", en dan komt alles snel bij Suleman Emmanuel, mijn vriend in Faisalabad die je hierboven op de foto ziet.

Bedankt hoor!!!