12. mei, 2020

Niks 1,5 meter!

 

Dit verhaal gaat over vrijheid! Maar dan ook écht over grenzenloze vrijheid zonder limieten in ruimte en tijd. Niks 30 juni, anderhalve meter, angst of voorzichtigheid. Gewoon....knallen.

Vanaf 1994, dus nu ruim 25 jaar, vertel ik zoveel mogelijk over de liefde van God.
Hij heeft me toen geroepen, gewoon toen ik thuis in mijn bed lag, en sindsdien heb ik prachtige momenten met Hem meegemaakt.
Ik vertel er regelmatig over en schrijf af en toe wat op mijn website, altijd maar weer met het motief om anderen mee te krijgen op die fantastische reis met die geweldige eindbestemming.

Waar ik vroeger was opgevoed met het beeld van een boze ouwe zeiksnor die mij toch wel zou betrappen op iets wat niet klopte kreeg ik nu te maken met de meest liefdevolle ‘persoon’ die er bestaat en die mij altijd, altijd en altijd troostte, bemoedigde, steunde, en mij hielp bij mijn keuzes.
Hij stippelde mijn weg uit omdat Hij beter wist wat voor mij het beste was dan dat ik dat zelf wist.
Hij kende mijn talenten, hij gaf mij altijd weer kracht en hij hielp me weer op de been als ik eens struikelde of faalde.
Kortom…. God is mijn Allerbeste Vriend, mijn alles, mijn Hemelse Vader en mijn huisgenoot.

Dat laatste is nu natuurlijk superbelangrijk want ik moet er niet aan denken dat ik echt helemaal alleen in mijn huis zou moeten leven. Wat zou dat eenzaam zijn!
In al die jaren kon ik steeds weer vertellen over de liefde van God, over het opofferen van Zijn zoon zodat ik vergeving ontving voor mijn fouten en daarmee eeuwig leven. En over de genezing van mijn ziekte die mijn leven had verwoest en veel schade had gebracht aan mijn geliefden. Allemaal prachtige berichten en altijd weer een stapje bergopwaarts.
Toch was en is er ook altijd het besef dat Gods geduld een keer zal opraken en dat er moeilijke tijden over de aarde zullen komen. God heeft daarover in Zijn woord diverse keren over gesproken en ik weet dat ik daarover moest en moet spreken.
Ook die waarschuwingen heeft God mij een paar keer gegeven en je kunt dat teruglezen op mijn website:

Over het wegzinken van het hele pretpakket:

http://www.jesusistheanswer.nl/419898596/3256334/posting/redt-het-vege-lijf

Over het schudden van mijn woonplaats op de plaats waar hij de gebeurtenissen, Het Wonder van Alphen, al veertig jaar ervoor al had aangekondigd:

http://www.jesusistheanswer.nl/419898596/3008345/posting/het-wonder-van-alphen

Over mijn taak om mijn licht te laten schijnen in donkere angstaanjagende tijden:

http://www.jesusistheanswer.nl/419898596/3223994/posting/build-an-extension

 En over de haast die ermee geboden is omdat de tijd om nog aan boord van de reddingsboot te komen korter en korter wordt.

http://www.jesusistheanswer.nl/419898596/6760623/posting/frantic

 Een hele serie aansporingen dus om Jesus te gaan zoeken en bij Hem in veiligheid te zijn.

Gelukkig kan ik zien dat bijna honderdduizend mensen een bezoek aan mijn website hebben gebracht maar wat dat heeft uitgewerkt in hun levens kan ik niet weten. Hoeft ook niet, maar ik hoop nog veel mensen te kunnen bereiken voordat het echt zover is dat Jezus ons hier weghaalt en de grote verdrukking nog veel erger wordt dan hetgeen wij nu ervaren. Deze pandemie is nog maar een begin van de ellende die de wereld te wachten staat.
Wie dan niet aan boord is gaat echt barre tijden meemaken en als het waar is wat nu wordt vermoed en waar ik bang voor ben dan lijken de gebeurtenissen zoals aangekondigd in het woord van God nu vlak voor de deur te staan.

En nu over vrijheid en vooral over onze reis die voor de deur staat.

Ik ben onder de indruk van de superactuele speech die ik zojuist te zien kreeg en wil die graag met jou delen. 

Volg deze link:

https://youtu.be/xgp7NCnE2N0

Dit is, Jaap Dieleman, de man die mij 25 jaar geleden voor het eerst vertelde dat God van mij houdt en sindsdien mijn vriend is. Vandaag staat hij nog steeds in brand door en voor de liefde van Jezus. Fantastisch!!

Kijk vooral het hele verhaal af.
Het kan jouw redding betekenen.